GLAVA ZA SAMONAVOĐENjE 145 mm

TV Glava za samonavođenje TV GSN 145mm je visoko pouzdani sistem. TV GSN 145mm je idealno rešenje za integraciju pametnog naoružanja u daljinski vođene i samovođene letelice i samovođene rakete. U zavisnosti od potreba korisnika TV 145mm može se pripremiti i integrisati u letelicu/raketu tako da zadovolji oba režima terminalne faze leta LOBL – zaključavanje pre lansiranja i LOAL – zaključavanje posle lansiranja.

TV GSN 145mm je opremljena elektronikom za kontrolu, stabilizaciju i video obradu integrisanom oko mehaničke strukture koja nosi TV senzor. Pilotski interfejs i set softverskih rutina omogućavaju upravljanje svim osmatračkim funkcijama kao i upravljanje TV GSN-145mm u svim fazama leta.

Dodatni ulaz u sistem omogućava simulaciju misije od lansiranja do terminalne faze leta.

GLAVA ZA SAMONAVOĐENjE 175 mm

Glava za samonavođenje 175mm ima ulaz za pomoćni sistem koji omogućava integraciju korisnika u sistem nosača raketa korišćenjem simulacije od akvizicije pre lansiranja do faze praćenja terminala.

Ova glava od 175mm je, pored ICD-a, opremljen skupom softverskih rutina koje korisniku omogućavaju projektovanje svih režima upravljanja raketom-nosačem, od hvatanja cilja do kontrole putanje leta kroz sve faze leta.

GLAVA ZA SAMONAVOĐENjE 200mm

TV Glava za samonavođenje 200mm je idealno rešenje za integraciju vazdušnog pametnog naoružanja u pogledu video podataka tokom terminalne faze navođenja rakete.

KARAKTERISTIKE:

• Dizajnirana i proizvedena za integraciju na letelicama
• Robustan dizajn u skladu sa spoljašnjim uticajima
• Različite vrste interfejsa za integraciju (CAN, UART 1553)
• Može se integrisati kao osmatračka oprema
• U potpunosti u skladu sa MIL standardima
• Različita vrsta HH kalibracije u skladu sa potrebama kupca
• Potpuna korisnička podrška tokom HH integracije

SISTEM TRUPNE PVO MTU-4

Sistem trupne PVO MTU-4 je oruđe sa četiri lansera raketa, integrisan na domaće višenamensko vozilo NTV  koje po svojim dimenzijama i karakteristikama odgovara za smeštaj prateće opreme, poput one kojom je opremljen vojnik koji gađa „šilom“.

Osim na vozila NTV, ovaj sistem biće ugrađen i na brodove Rečne flotile. Sistem je prvobitno i razvijan za zaštitu brodova.
Reč je o sredstvu trupne PVO. Njegov glavni zadatak je neposredna zaštita kopnenih borbenih sredstava na maršu i prilikom izvođenja borbenih dejstava. Sistemi trupne PVO će biti uvezani preko komandnog mesta, koji je povezan sa modernizovanim radarom „Žirafa“. Ovako strukturiran sistem će povećati daljinu detekcije vazdušnih ciljeva, kao i brže usmeravanje u pravcu odakle se očekuje nalet neprijateljskih vazduhoplova. To će dovesti do kraće pripreme za gađanje, tačnije ceo sistem će imati daleko veću brzinu reakcije.